BIJGERECHT, 25MIN
Viskoekjes met Rode curry
Een fris bijgerecht die door de rode curry pasta een spicy bite heeft. Door de mango sweet chilisaus als dip erbij te serveren krijg je een verrassende combinatie van smaken.
Je kunt de viskoekjes ook van te voren maken. Laat de koekjes na het bakken afkoelen en bewaar gekoeld in een afgedekt bakje voor 1 à 2 dagen.
Ontdek Tod Mun Pla: Het Geheime Ingrediënt Achter Smaakvolle Viskoekjes met Rode Curry!
Ingrediënten
Voor 4 personen (+/- 12 viskoekjes)
* Gebruik bijvoorbeeld Pangasius of schelvis
Gerelateerde producten
Rode currypasta
EXPLORE
Bereidingswijze
Stap 1: Doe de witvis, garnalen, rode curry pasta, maizena, vissaus en het ei in de keukenmachine en maal fijn. Snijd de bosui fijn. Doe het vismengsel in een schaal en meng met een lepel de bosui erdoor. Vorm er met vochtige handen 3 à 4 balletjes per persoon van en druk die een beetje plat. Leg op een bord en zet voor 15 min. in de koelkast om op te stijven.
Stap 2: Verhit de olie in een pan en bak de viskoekjes in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Laat even uitlekken op keukenpapier en leg op een schaal.
Stap 3: Serveer de viskoekjes met Mango Sweet chilisaus.
Serveertip: Ook lekker in combinatie met een groene salade!