voorgerecht, 15MIN

Tom Yam Soep

De Koh Thai Thaise garnalensoep oftewel Tom Yam soep is een 100% natuurlijke Thaise soep.

De soep is mild pittig en daarom heerlijk voor het hele gezin. Garneer met verse koriander en vissaus.

Dit recept valt gemakkelijk aan te passen naar een vegetarisch gerecht.

Glutenvrij

Ingrediënten

Koh Thai Gele currypasta
1
Grote garnalen
200 g
Rijstnoedels
100 g
Thaise wokgroenten
250 g
Champignons
100 g
Verse koriander
1
Koh Thai vissaus
1

Bereidingswijze

Stap 1: Kook 800 ml water, voeg de kruidenpasta toe en roer tot er een bouillon ontstaat. snijd de champignons in plakjes.

Stap 2: Voeg de garnalen, champignons en wokgroenten toe. Breng aan de kook en laat 5 minuten doorkoken.

Stap 3: Voeg de noedels op het laatste moment toe aan de soep en laat gaar koken.

Stap 4: Verdeel de soep over de kommen en garneer met verse koriander en vissaus.