HOOFDGERECHT, 15MIN
Tom Kha Soep
Deze overheerlijke Tom Kha soep haalt de echte smaken uit Thailand naar je keukentafel.
Een heerlijke Thaise Kokossoep, glutenvrij!
Ingrediënten
Koh Thai Pittige Thaise kokossoep pasta
1
Kip (of vleesvervanger)
200 g
Koh Thai rijstnoedels
100 g
Thaise wokgroenten
250 g
Champignons
100 g
Koh Thai kokosmelk
2 blikjes
Koh Thai vissaus
1
Limoen
1
Gerelateerde producten
Kokosmelk
EXPLORE
Vissaus
EXPLORE
Rijstnoedels
EXPLORE
Bereidingswijze
Stap 1: Kook 500 ml water. Voeg de kruidenpasta en kokosmelk toe en roer tot er een bouillon ontstaat.
Stap 2: Snijd de kip in reepjes en de champignons in plakjes. Voeg toe samen met de wokgroenten toe aan de bouillon. Breng aan de kook en laat in ongeveer 10 minuten gaarkoken.
Stap 3: Voeg de rijst noedels toe en laat nog 3 – 4 minuten doorkoken tot de noedels gaar zijn.
Stap 4: Verdeel de soep over de kommen en breng op smaak met vissaus en limoensap.