hoofdgerecht, 15MIN
Thaise hamburgers met Sriracha mayonaise
Hamburgers in een Thais jasje? Dat is makkelijker dan je denkt! De hamburgers krijgen een heerlijk kruidige smaak door de Panang curry pasta. Met de zelfgemaakte Sriracha mayonaise spice je de burgers naar smaak.
Pittige Perfectie: Thaise Hamburgers met Verleidelijke Sriracha Mayonaise!
Ingrediënten
Voor 4 personen
Voor de burgers:
Voor de garnering:
Overig:
Gerelateerde producten
Panang currypasta
EXPLORE
Vissaus
EXPLORE
Sriracha Hot chilisaus
EXPLORE
Bereidingswijze
Stap 1: Snipper de ui fijn. Meng in een kom alle ingrediënten voor de hamburger en kneed goed door elkaar. Verdeel het gehakt daarna in vier porties en maak vier hamburgers van ongeveer 2 cm dik.
Stap 2: Pers de limoen uit, meng het sap met de overige ingrediënten voor de garnering en zet apart. Snijd de broodjes doormidden en rooster eventueel kort. Meng de mayonaise en Sriracha door elkaar en zet apart.
Stap 3: Verwarm een pan met olie. Bak de hamburgers aan beide kanten bruin in de pan, tot de burgers volledig gaar zijn.
Stap 4: Beleg de broodjes met een hamburger. Verdeel de garnering erop en maak af met de Sriracha mayonaise.