hoofdgerecht, 30MIN
Thaise gehaktballen in rode kokos curry
Van dit gerecht kan je niet afblijven! De smaakvolle, romige curry gaan perfect gepaard met de pittige gehaktballetjes. Een kleurrijk spektakel voor op je bord!
Ontdek de Smakelijke Harmonie van Thaise Gehaktballen in Rode Kokos Curry!
Ingrediënten
Voor 4 personen
Ter garnering
Gerelateerde producten
Rode currypasta
EXPLORE
Rode currypasta
EXPLORE
Kokosmelk
EXPLORE
Bereidingswijze
Stap 1: Kook de rijst volgens de bereidingswijze van de verpakking. Top de sperziebonen en snijd doormidden.
Stap 2: Meng het rundergehakt met de fijngeraspte gember, fijngesneden rode peper en het ei. Draai met vochtige handen ongeveer 16 balletjes (4 per persoon).
Stap 3: Verhit olie in een hapjespan en bak de balletjes in ongeveer 5 minuten rondom goudbruin. Voeg de currypasta toe en fruit 1 minuut mee. Voeg vervolgens de cherrytomaten, sperziebonen en kokosmelk toe. Laat 10 minuten pruttelen. Roer af en toe.
Stap 4: Serveer de curry met rijst, een partje limoen en peterselie.