BIJGERECHT, 15MIN
Thaise biefstuk satés met Sriracha marinade
Wat anders dan de standaard satés op de bbq? Dat kan met dit recept, door de marinade krijgen deze sates een heerlijke smaak en blijven ze goed sappig.
Mocht het weer het niet toelaten om te BBQ-en kan je dit gerecht ook goed in een grillpan maken.
Proef de Pittige Passie: Thaise Biefstuk Satés met Sriracha Marinade!
Ingrediënten
Voor +/- 6 satés:
Koh Thai Sriracha saus
75 ml
Limoen (alleen het sap)
1
Koh Thai vissaus
1 el
Biefstuk (in blokjes van 2×2 cm)
450 g
Gefruite uitjes
15 g
Koriander
1 bosje
Koh Thai sweet chili saus
1 flesje
Gerelateerde producten
Sriracha Hot chilisaus
EXPLORE
Vissaus
EXPLORE
Sweet chilisaus
EXPLORE
Bereidingswijze
Stap 1: Meng de Koh Thai Sriracha, limoensap en vissaus en marineer hierin het vlees (1 uur).
Stap 2: Laat het vlees uitlekken, vang de marinade op en zet apart, en rijg de blokjes aan satéprikkers.
Stap 3: Gril de satés rondom krokant in een grillpan of op de barbecue. Serveer met gefruite uitjes, koriander en Sweet Chili saus.