BIJGERECHT, 25MIN
Krokante bloemkool bites
Deze krokante bloemkool bites zijn perfect als bijgerecht (denk bijvoorbeeld aan een buddha bowl) of als late night gezonde borrelsnack. Vol van smaak dankzij de massaman currypasta. Gebruik je oven of airfryer in plaats van een frituur voor een Guilty-free en crunchy eindresultaat!
“Bloemkool op zijn Thais!”
Ingrediënten
Serveer met
Gerelateerde producten
Mango Sweet Chilisaus
EXPLORE
Massaman currypasta
EXPLORE
Bereidingswijze
Stap 1: Verwarm de airfryer voor op 200 graden (of je oven op 220 graden). Snijd de bloemkool in roosjes.
Stap 2: Meng de bloem, melk en massaman curry in een kom. Voeg de bloemkoolroosjes hieraan toe en zorg dat ze allemaal zijn bedekt met het mengsel. Haal de roosjes vervolgens door de panko.
Stap 3: Leg de roosjes in de airfryer of op de bakplaat en bak binnen 15-20 minuten af. Serveer met mango sweet chilisaus.