BIJGERECHT, 25MIN

Krokante bloemkool bites

Deze krokante bloemkool bites zijn perfect als bijgerecht (denk bijvoorbeeld aan een buddha bowl) of als late night gezonde borrelsnack. Vol van smaak dankzij de massaman currypasta. Gebruik je oven of airfryer in plaats van een frituur voor een Guilty-free en crunchy eindresultaat!

“Bloemkool op zijn Thais!”

Ingrediënten

Bloemkool
1
Koh Thai massaman currypasta
1 sachet (70 g)
Panko
1 sachet
(Plantaardige) melk
150 ml
Bloem
100 g

Serveer met

Koh Thai Mango Sweet chilisaus
1

Gerelateerde producten

Bereidingswijze

Stap 1: Verwarm de airfryer voor op 200 graden (of je oven op 220 graden). Snijd de bloemkool in roosjes.

Stap 2: Meng de bloem, melk en massaman curry in een kom. Voeg de bloemkoolroosjes hieraan toe en zorg dat ze allemaal zijn bedekt met het mengsel. Haal de roosjes vervolgens door de panko.

Stap 3: Leg de roosjes in de airfryer of op de bakplaat en bak binnen 15-20 minuten af. Serveer met mango sweet chilisaus.