hoofdgerecht, 30MIN

Geroerbakte aubergine met mie

Een van onze favorieten! Door de aubergine te laten garen in massaman curry en kokosmelk wordt het vruchtvlees heerlijk mals en vol van smaak. Dit gerecht is zelfs geschikt voor mensen met een lichte aubergine afkeer!

Ingrediënten

Voor 4 personen

Koh Thai massaman currysachet
1 (70g)
Koh Thai Voorgekookte dunne mie noedels
2 verpakkingen
Koh Thai kokosmelk
2 blikjes
Tempeh
1 blok
Aubergines
4
Witte ui
1
Sesamzaad
Ter decoratie
Thaise basilicum
Ter decoratie

Gerelateerde producten

Koh Thai rijstvellen

Kokosmelk

EXPLORE

Bereidingswijze

Stap 1: Snijd de aubergine in halve manen van ca 1 cm dikte. Snijd ook de tempeh in repen. Meng de aubergine en tempeh met de massaman curry, twee blikjes kokosmelk en sesamzaad in een kom. Snijd ook de witte ui in kwarten en pel de schillen los van elkaar.

Stap 2: Warm 2 el olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de aubergine, tempeh en ui totdat de aubergine mals is.

Stap 3: Bereid de mie noodles volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Stap 4: Assembleer het bord door eerst een nestje van mie op te maken, vervolgens het tempeh-groenten mengsel erbovenop te leggen en te garneren met Thaise basilicum.