hoofdgerecht, 25MIN

Gegrilde zalm met Sweet Soy saus en udon noodles

Doordat de Sweet Soy woksaus klaar voor gebruik is, door even wat verse groente en vlees of vis toevoegen kan je op een snelle en heerlijke manier een gezonde maaltijd op tafel zetten.

Perfecte balans tussen hartige en zoete smaken!

Ingrediënten

4 personen

Koh Thai Sweet Soy woksaus
1 fles
Zalmfilet
350 g
Wortel
1
Sugar snaps
100 g
(kastanje)champignons
125 g
Courgette
1
Udon noodles
200 g

Gerelateerde producten

Bereidingswijze

Stap 1: Snijd de zalm in grove stukken en laat meng met de helft van de fles Sweet Soy woksaus. Zet apart.

Stap 2: Maak de wortel en sugar snaps schoon. Snijd de wortel, champignons en courgette in kleine blokjes.

Stap 3: Rijg 3 – 4 stukjes zalm aan een satéprikker.

Stap 4: Kook de noodles volgens de instructies van de verpakking. Giet af wanneer gaar en zet apart.

Stap 5: Verhit wat olie in een wokpan en wok hierin de groenten.

Stap 6: Verhit wat olie in een grillpan en grill de zalm spiesen voor 6 – 8 minuten, keer halverwege.

Stap 7: Voeg de noodles en de andere helft van de Sweet Soy saus toe aan de groenten en warm kort terwijl je alles goed mengt.

Stap 8: Verdeel de noodles en groenten over 4 borden en serveer met de zalm spiesen. Garneer eventueel met wat sesamzaadjes.