hoofdgerecht, 20MIN
Basisrecept Rode curry
Een curry die je op een makkelijke manier kan maken. Doordat je zelf kan varieren met de ingredienten kan je de curry naar ieders smaak aanpassen. Een curry kan je ook goed van te voren maken.
De Koh Thai Rode Curry pasta is een 100% natuurlijke Thaise kruidenpasta op basis van rode pepers, citroengras en een beetje kardemom.
De kleur en de smaak krijgt deze curry pasta van gedroogde rode pepers. De rode curry pasta is iets milder en ronder van smaak dan de groene curry pasta.
Ingrediënten
Voor 2 personen
Gerelateerde producten
Kokosmelk
EXPLORE
Rode currypasta
EXPLORE
Bereidingswijze
Stap 1: Snijd de champignons en de paprika in stukjes.
Stap 2: Verhit ondertussen in een wokpan of koekenpan 1 eetlepel olie en fruit de curry pasta kort. Voeg de garnalen toe en bak 1-2 minuten. Voeg daarna de champignons en paprika toe en bak 3 minuten.
Stap 3: Voeg de kokosmelk samen met de doperwten toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het geheel zachtjes doorkoken totdat de groenten gaar zijn.
Serveertip: Serveer de rode curry met Pandan / Jasmijn rijst. Voor een extra bite voeg als laatste wat gesneden lente-ui en ongezouten pinda’s toe.