hoofdgerecht, 15MIN
Thaise kippensoep
Klaar met de klassiek Hollandse kippensoep? Probeer deze Thaise variant met rode currypasta als smaakmaker! Door het toevoegen van de rijstvermicelli krijgt de soep een lekkere bite en maak je van je soep een heuse maaltijd.
Écht comfortfood!
Ingrediënten
2 personen
Gerelateerde producten
Rode currypasta
EXPLORE
Volkoren rijstvermicelli
EXPLORE
Bereidingswijze
Stap 1: Snijd de knoflook fijn. Bak samen met de kruidenpasta in een pan met 1el olie. Voeg 600mL water toe en het bouillonblokje. Breng aan de kook.
Stap 2: Snijd de wortel in plakken en voeg toe aan de soep samen met de kipstukjes. Kook 5 minuten mee op middelhoog vuur.
Stap 3: Voeg de babyspinazie en taugé toe en kook voor 1 minuut mee. Haal de pan van het vuur en voeg de rijstvermicelli toe.
Stap 4: Snijd ter garnering de chilipeper en bosui in ringen, de koriander grof en de limoen in partjes. Serveer in twee kommen.