Gele currypasta
De Koh Thai gele curry pasta is een 100% natuurlijk Thaise kruidenpasta op basis van rode pepers, geelwortel en andere Thaise kruiden. Het is de meest milde variant van onze currypasta’s.
De pasta heeft zijn mooie gele kleur verkregen door de toevoeging van geelwortel en wordt volgens authentiek recept in Thailand gemaakt.
Gebruik de gele curry pasta in soepen, curry’s en vooral in marinades voor vis. Kijk voor recept inspiratie onder aan deze pagina.
Ingrediënten
Water, suiker, Spaanse peper (13%), sjalot, knoflook, citroengras, zout, verse kurkuma, kaffir limoen, specerijen (korianderzaad, komijn, kardemom, kaneel, laurier, galgant, kruidnagel), galgant, currypoeder (mosterdzaad, kurkuma, korianderzaad, fenegriek, tarwebloem, zout, chilipoeder, venkel, komijn, peper), voedingszuur: citroenzuur.
Bewaren
Na opening gekoeld bewaren.
Allergie-informatie
Bevat: mosterd, tarwe (gluten bevattende granen).
* We raden je aan om voor gebruik de verpakking te lezen. Mogelijk verschilt informatie op de productpagina van de werkelijke informatie op de productverpakkingen.
Voedingswaarden
Per 100 gram