Panang currypasta
De Koh Thai Panang curry pasta wordt volgens authentiek recept in Thailand gemaakt, zonder enige toevoegingen.
Panang currypasta is een speciale kruidenpasta voor het maken van panangcurry. Een lichte curry met tonen van limoen en citroen.
Meestal wordt panangcurry met vlees bereid. Soms wordt er ook wel kip of garnalen gebruikt. Garneer een panangcurry altijd met basilicumblaadjes of rode peper. Kijk voor recept ideeën onder aan deze pagina. Eet smakelijk!
Ingrediënten
Water, suiker, Spaanse peper (14%), citroengras, knoflook, sjalot, zout, kaffir limoen, specerijen (korianderzaad, komijn, laurier, kardamom), galgant, voedingszuur: citroenzuur.
Bewaren
Na opening gekoeld bewaren.
* We raden je aan om voor gebruik de verpakking te lezen. Mogelijk verschilt informatie op de productpagina van de werkelijke informatie op de productverpakkingen.
Voedingswaarden
Per 100 gram
Energie
417 kJ / 99 kcal
Vet
0 g
Waarvan verzadigd
0 g
Koolhydraten
17 g
Waarvan suikers
16 g
Eiwitten
2 g
Zout
5,7 g