Hoofdgerecht, 20MIN
Noodle bowl met geroosterde bloemkool en garnalen
Heb jij al eens bloemkool geroosterd? Deze manier van bereiden zorgt ervoor dat de bloemkool een goede ‘bite’ blijft hebben en hierdoor erg geschikt om te combineren met noodles.
De rijst noedels van Koh Thai worden op authentieke wijze gemaakt van het beste rijstmeel en zijn glutenvrij. De verpakking bevat 4 handige porties.
Ingrediënten
Voor 2 personen
Gerelateerde producten
Rijstnoedels
EXPLORE
Rode currypasta
EXPLORE
Bereidingswijze
Stap 1: Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de bloemkool in roosjes en doe in een ovenschaal of op een bakplaat met bakpapier. Doe 1 el currypasta in een kommetje en meng er 2 el olie door. Besprenkel de bloemkool met dit mengsel en schep om. Rooster de bloemkool 15 min. in het midden van de oven. Laat iets afkoelen.
Stap 2: Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af onder koud stromend water. Bak de garnalen met wat olie gaar.
Stap 3: Snijd de paprika in dunne reepjes. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf of dunschiller in lange linten. Pers de limoen uit en meng het limoensap samen met de rest van de currypasta en olie tot een dressing.
Stap 4: Maak 2 diepe borden op. Verdeel hier de rijstnoedels, spinazie, geroosterde bloemkool, garnalen, paprika- en komkommer stukjes over. Garneer met de dressing, verse koriander, verse munt en pinda’s.